ME

Lautiosaaren Martat on perustettu vuonna 1923 ja yhdistyksessä on 34 jäsentä. Kokoonnumme kolmen viikon välein Lautiosaaren srk-talolla.

Martat auttavat

Tarjoiluapu

Tarvitsetko juhliisi tarjoiluapua? Ota meihin yhteyttä!

Iso kahvinkeitin

Vuokrahinta 20 €/kerta. Varaukset Asta Pahkala 040-827 3300. Rikkoutuneesta keittimestä veloitamme käyvän sisäänostohinnan 180 €.

 

Täältä löydät usein kysytyt kysymykset

Mitä marttailloissa tehdään?

Marttailtojen aiheet vaihtuvat joka kerta. Iltojen aiheisiin vaikuttaa jäsenten toiveet ja erityisosaaminen. Välillä pidetään käsityöiltoja, joskus kuunnellaan luentoa ja muutaman kerran vuodessa tehdään pieniä reissuja lähialueella.

Kuinka usein yhdistys kokoontuu?

Yhdistys kokoontuu kevät ja syysaikana joka kolmas torstai klo 18:00. Kokoonnumme Lautiosaaren seurakuntatalolla osoitteessa Killisentie 4, 94500 Lautiosaari.

Voinko tulla tutustumaan yhdistyksen toimintaan liittymättä?

Kaikki ovat tervettulleita tutustumaan marttojen toimintaan. Jos kiinnostut marttailusta, niin voit liittyä Marttaliiton sivujen kautta yhdistyksen jäseneksi. 

Mitä martalta ”vaaditaan”?

Vaatimuksia marttailuun ei ole, kaikki ovat tervetulleita juuri sellaisena kuin ovat. Ei tarvitse olla huippu leipuri tai käsityötaituri. Marttoihin ovat tervettulleita kaikki ikään ja sukupuoleen katsomatta. 

Saitko vastauksen kysymykseesi?
Jos et, ota yhteyttä niin autamme mielellämme! lautiosaarenmartat@gmail.com
Yhteystiedot
Puheenjohtaja Paula Pekkala, puh 040-5050710, paula.pekkala1@gmail.com, 
Varapuheenjohtaja Raija Grönlund, puh. 0407229876, raija.gronlund@gmail.com
Sihteeri Sirkka Tuunainen puh. 0405870351, sirkka.tuunainen282@gmail.com